Om VEE

Vesterbølle Efterskoles Elevforening har til formål at sørge for, at tidligere elever og medarbejdere kan opretholde forbindelse til Vesterbølle Efterskole.

Elevforeningen arrangerer i løbet af året flere forskellige arrangementer, som giver mulighed for at gamle efterskolevenner kan mødes og være sammen. Blandt disse arrangementer er:

Fredagsvolley

Hallen på Vesterbølle Efterskole åbnes en fredag aften for nuværende og tidligere elever, der finder sammen i hold og spiller imod hinanden i denne toneangivende sport på VE. For de som ikke prioriterer at skulle skifte til sportstøj, er der rig mulighed for at hygge sig sammen på efterskolen eller juble på tilskuerpladserne. Elevforeningens bestyrelse sørger for, at der bliver åbnet en Café, hvor der er mulighed for at købe lidt sødt til tanden og aftenen slutter af med aftensang i foredragssalen.

Café VE

Caféen er åben og der er mulighed for at købe lidt lækkert, et par tidligere elever sørger for underholdingen ved at spille noget godt musik – og mere behøver der egentlig ikke være til for at rammerne til en hyggelig aften er på plads. Café VE er muligheden for at komme tilbage til Vesterbølle Efterskole og være sammen med gode venner fra efterskoletiden. Aftenen afsluttes med aftensang, som dengang man selv var efterskoleelev.

Elevstævne

Det årlige elevstævne er elevforeningens store arrangement. Tidligere elever og lærere tropper talrigt op til en dag fyldt med godt humør og gensynsglæde. Dagen starter som regel om formiddagen med gudstjeneste i Vesterbølle Kirke, hvorefter efterskolen er vært for et dejligt måltid i hallen til de mange fremmødte. Eftermiddagens program indeholder både gymnastikopvisning, folkedans og andre aktiviteter som volleyball, fodbold og rundbold. Elevforeningens årlige generalforsamling finder også sted ved elevstævnet og her udpeger foreningens medlemmer bl.a. medlemmer til bestyrelsen.