Sofie Kruse

Jeg er 19 år gammel, og jeg gik på Vesterbølle fra 2013 til 2015. Jeg blev valgt ind i elevforeningens bestyrelse af elevholdet 14/15.
Jeg kommer fra en lille by 16 km. nord for Viborg, hvor jeg nyder landsbylivet, stille og rolig, som det også var det i fantastiske Vesterbølle. Foruden at gå i 3.g på Viborg Katedralskole holder jeg af at løbe og sælge chokolade i Frellsens Chokolade, Viborg.

At gå på Vesterbølle var noget, der gjorde enormt stort indtryk, og noget jeg altid vil huske tilbage på med et smil på læben. Jeg holder meget af efterskolen, og jeg blev derfor også rigtig glad, da jeg blev valgt ind i elevforeningens bestyrelse. At være med til at sikre, at Vesterbølle forbliver Vesterbølle med alle dens arrangementer og glædelige genforeninger på kryds og tværs af årgange, er fantastisk!