Sarah Houe

Mit navn er Sarah Houe, og jeg er valgt ind i Elevforeningens bestyrelse som repræsentant efter generalforsamlingen 2017.

Efter to fantastiske år på Vesterbølle Efterskole i 14/15 og 15/16, er jeg flyttet tilbage til Ikast, hvor jeg nu er i gang med 2.g på Ikast-Brande Gymnasium.

I min fritid dyrker jeg meget sport og spiller musik! Jeg finder tid til både fodbold, musik og KFUM og

KFUK i mit til tider travle gymnasieliv, men mindst lige så vigtigt er det at finde tid til mine efterskolekammerater.

Vesterbølle Efterskole er noget helt specielt. Jeg er evigt taknemmelig over at have oplevet de to bedste år i mit liv, og

jeg glæder mig til fortsat at have en masse med skolen at gøre gennem Elevforeningen.