Rasmus Hald Jensen

Jeg hedder Rasmus, og jeg er 20 år gammel. Jeg er blevet valgt ind i elevforeningens bestyrelse ved elevstævnet i 2017. Jeg gik på Vesterbølle Efterskole i året 14/15. Jeg bor i Aars sammen med min familie, bestående af min far, mor og lillebror, dog er min lillebror netop sendt af sted på verdens bedste efterskole, VE.

Til dagligt går jeg i 3.g på Vesthimmerlands Gymnasium og HF, på linjen Krop og Sundhed hvor jeg er så heldig at rende ind i efterskolevenner i ny og næ. I min fritid går jeg meget op i sport, hvor der især bliver brugt tid på volleyball, golf og løbeture. Derudover ses jeg ofte med efterskolevenner i KFUM og KFUK klubben i Ll. Binderup og til alt muligt andet spas med venner og familie.

Efter mit efterskoleophold har jeg med stor glæde deltaget i arrangementerne for tidligere elever på efterskolen. Dette har været med til af knytte mange venskaber på tværs af årgange, som jeg sætter stor pris på. Derfor er jeg meget glad for at kunne være med til at sørge for, at der også er arrangementer, hvor fremtidige elevhold forhå-
bentlig vil få samme venskaber med ældre elever, som jeg har fået.