Christian Henning

Mit navn er Christian Henning, og jeg er 17 år gammel. Jeg gik på Vesterbølle i årene 15/16 og 16/17 og blev derefter valgt ind i elevforeningens bestyrelse af elevholdet 16/17. Nu hvor jeg er flyttet hjem igen, til lille Finderup i Skjernområdet, er jeg begyndt i 1.g på HTX i Skjern. Når jeg ikke går i skole eller laver lektier, bruger jeg min tid på at læse, gå til spejder og spille lidt computer. Lige nu går jeg også rundt med en lille drøm om at fortsætte med at spille volley i en klub et sted.

Jeg håber på at kunne finde meget tid til mine efterskolekammerater. For Vesterbølle er et øjeblik i mit liv, som har betydet meget for mig, og det vil jeg holde fast i. Igennem elevforeningen håber jeg på at kunne skabe en mulighed for at mødes på tværs af årgange og vedligeholde relationen.