Anders Troels Pedersen

Mit navn er Anders Troels Pedersen. Jeg er 17 år gammel og gik på Vesterbølle i 10. klasse, årgang 17/18. Jeg er meldt ind i elevforeningen i 2 år som repræsentant for min årgang 17/18. Jeg ser frem til nogle gode år i samarbejde med efterskolen, lærer og elever.

Jeg er her efter sommerferien flyttet hjem til Auning på Djursland, og startet i 1.g på HTX i Randers. Jeg er kommet i en rigtig god klasse, men det kan ikke samlingens med, at gå på efterskole. Jeg er også startet på bunden igen, når det kommer til fritidsaktiviteter. Jeg har dog planer om at starte på noget badminton igen. Da jeg bor på Djursland, sådan lidt væk fra det hele ser jeg frem til at få 2 år, måske flere med elevforeningen, og dermed komme mere op på efterskolen, og holde nogle fede arrangementer.