Bestyrelsen for Vesterbølle Efterskoles Elevforening

 

 

Emma Riis Vadsholt

Medlem

Jeg hedder Emma og jeg har gået på VE 19/21. I min fritid kan jeg rigtig godt lide at spille volleyball og musik. Jeg synes det er fedt, at jeg som tidligere VE-elev kan komme tilbage på skolen og skabe en masse nye minder.

  Karen Louise Kallestrup

  Medlem

  Mit navn er Karen Louise, og jeg har gået på VE fra 16/18. I min fritid bruger jeg meget tid på at spille fodbold, lægge puslespil samt forskelligt håndarbejde. 

   

   Hamad Albadry

   Medlem

   Hejsa! Jeg hedder Hamad og jeg har gået på VE i årgangen 20/21. Jeg elsker at spille volley – det går jeg oven i købet til i Skive, og så sætter jeg gerne tid af til at være sammen med mine venner.. 

    

    Randi Holwerda

    Medlem

    Jeg hedder Randi, og jeg har gået på VE 17/19. Jeg synes det er vildt fedt at være med til at planlægge arrangementer, så alle os tidligere elever kan se hinanden igen!

     

     Bjørn Ubbesen

     Medlem

     Jeg hedder Bjørn og jeg har gået på Vesterbølle Efterskole i årgangen 18/19. Jeg elsker at være sammen med mine venner, hvis jeg ikke er sammen med dem, spiller jeg gerne volleyball i Aalborg.

      Clara Møller Mølgaard

      Medlem

      Hej! Mit navn er Clara og jeg har gået på VE i årgangen 19/20. i min fritid synes jeg det er mega hyggeligt at hygge med noget kreativt eller med vennerne.

       Asger Krage Drejer

       Medlem

       Jeg hedder Asger og jeg har gået på VE i årgangen 19/20. Jeg holder meget af at spille musik, og derudover spiller jeg også volleyball i min fritid. 

        

        Johan Cæsar Villumsen

        Kasserer

        Jeg hedder Johan, og jeg har gået på VE i årgangene 17/19. Jeg går til daglig på gymnasie og bruger fritiden på volley, unge voksne og hygge med vennerne.

         Christina Lykkegaard Vestergaard

         Lærerrepræsentant

          Christian Henning

          Formand

          Jeg hedder Christian og gik på VE i 15/16/17. Jeg elsker at være en del af Elevforeningen, da det giver en fast grund til at vende tilbage til ens elskede skole. Det er desuden et meningsfuldt arbejde, hvorved man giver muligheden videre til medlemmerne af foreningen.

           Katrine Bach

           Medlem

           Mit navn er Katrine, og jeg har gået på VE fra 15/17. I min fritid læser jeg en masse bøger, svømmer, spiller musik og prøver på at være lidt kreativ.