Bestyrelsen for Vesterbølle Efterskoles Elevforening

 

 

  Anders Troels Pedersen

  Medlem

  Mit navn er Anders Troels Pedersen. Jeg er 17 år gammel og gik på Vesterbølle i 10. klasse, årgang 17/18. Jeg er meldt ind i elevforeningen i 2 år som repræsentant for min årgang 17/18. Jeg ser frem til nogle gode år i samarbejde med efterskolen, lærer og elever.

  Jeg er her efter sommerferien flyttet hjem til Auning på Djursland, og startet i 1.g på HTX i Randers. Jeg er kommet i en rigtig god klasse, men det kan ikke samlingens med, at gå på efterskole. Jeg er også startet på bunden igen, når det kommer til fritidsaktiviteter. Jeg har dog planer om at starte på noget badminton igen. Da jeg bor på Djursland, sådan lidt væk fra det hele ser jeg frem til at få 2 år, måske flere med elevforeningen, og dermed komme mere op på efterskolen, og holde nogle fede arrangementer.

   

    Karen Louise Kallestrup

    Suppleant

    Mit navn er Karen Louise, og jeg er 17 år gammel. Jeg er blevet valgt ind i Elevforeningens bestyrelse som suppleant for elevholdet 17/18. Efter to år på verdens bedste efterskole, er det blevet min tur til at starte i 1.g på Mariagerfjord Gymnasium. Jeg glæder mig til at skabe nye venskaber, men det er mindst lige så vigtigt for mig at holde kontakten med mine fantastiske efterskolevenner.

    I min formodentlig meget pressede hverdag håber jeg på, at jeg kan finde tid til både fodbold, venner og lektier, derudover vil jeg meget gerne finde tid til at lære klaverets finurligheder. Jeg savner Vesterbølle Efterskole ubeskriveligt meget, derfor ser jeg frem til at besøge skolen til diverse arrangementer. Jeg vil benytte hver en anledning til at vende tilbage.

     

     Christian Cæsar Villumsen

     Medlem

      Jeg hedder Christian, og jeg gik på Vesterbølle i 9 og 10 klasse årgangene 12/14

     Jeg er i gang med en EUX landmandsuddannelse i Viborg. Det er en uddannelse som jeg er meget glad for, da det giver mig mange muligheder bagefter. Og så er det bare rigtig sjovt at gå på landbrugsskole, lidt ligesom efterskole bare uden regler og pligter.

     Ellers nyder jeg at dyrke sport, lidt ligemeget hvad for noget sport, men gerne sammen med nogle efterskolekammerater. Så er jeg også rigtig glad for at tilbringe tid sammen med mine efterskolevenner og veninder.

     Jeg nyder at komme hjem til VE hver gang, og være med til at lave arrangementer for gamle elever så de har mulighed for at komme tilbage og få en hyggelig oplevelse, så jeg håber selvfølgelig på at se mange af jer.

      Kirsten Ladekarl

      Lærerrepræsentant

       Sofie Kruse

       Næstformand

       Jeg er 19 år gammel, og jeg gik på Vesterbølle fra 2013 til 2015. Jeg blev valgt ind i elevforeningens bestyrelse af elevholdet 14/15.
       Jeg kommer fra en lille by 16 km. nord for Viborg, hvor jeg nyder landsbylivet, stille og rolig, som det også var det i fantastiske Vesterbølle. Foruden at gå i 3.g på Viborg Katedralskole holder jeg af at løbe og sælge chokolade i Frellsens Chokolade, Viborg.

       At gå på Vesterbølle var noget, der gjorde enormt stort indtryk, og noget jeg altid vil huske tilbage på med et smil på læben. Jeg holder meget af efterskolen, og jeg blev derfor også rigtig glad, da jeg blev valgt ind i elevforeningens bestyrelse. At være med til at sikre, at Vesterbølle forbliver Vesterbølle med alle dens arrangementer og glædelige genforeninger på kryds og tværs af årgange, er fantastisk!

        Christian Henning

        Kasserer

        Mit navn er Christian Henning, og jeg er 17 år gammel. Jeg gik på Vesterbølle i årene 15/16 og 16/17 og blev derefter valgt ind i elevforeningens bestyrelse af elevholdet 16/17. Nu hvor jeg er flyttet hjem igen, til lille Finderup i Skjernområdet, er jeg begyndt i 1.g på HTX i Skjern. Når jeg ikke går i skole eller laver lektier, bruger jeg min tid på at læse, gå til spejder og spille lidt computer. Lige nu går jeg også rundt med en lille drøm om at fortsætte med at spille volley i en klub et sted.

        Jeg håber på at kunne finde meget tid til mine efterskolekammerater. For Vesterbølle er et øjeblik i mit liv, som har betydet meget for mig, og det vil jeg holde fast i. Igennem elevforeningen håber jeg på at kunne skabe en mulighed for at mødes på tværs af årgange og vedligeholde relationen.

         Elisabeth Cæsar Villumsen

         Formand

         Jeg hedder Elisabeth og er 19 år gammel. Jeg er blevet valgt som repræsentant for Vesterbølle Efterskoles elevhold 15/16.

         Jeg har gået på VE i årene 14/15 og 15/16. Efter to fantastiske efterskoleophold er det også blevet min tur til at komme hjem. Jeg bor sammen med min familie i Bølling, og min dagligdag udfolder sig på Vestjysk Gymnasium i Tarm, hvor jeg går på STX.

         Jeg går rigtig meget op i sport, hvor håndbold og volley spiller en vigtig rolle for mig. I min fritid går jeg til KFUM/KFUK og så træner jeg U8 drenge i håndbold. Ellers bruger jeg min tid på at arbejde og være sammen med efterskolevenner, gymnasiekammerater og familie.

         Mit efterskoleophold på Vesterbølle Efterskole har givet mig utroligt meget. Jeg har mødt mange dejlige mennesker, fået uforglemmelige minder og ikke mindst egenskaber jeg helt sikkert vil kunne bruge fremover. Jeg er glad for at kunne tage del i elevforeningens arbejde på Vesterbølle.

          Rasmus Hald Jensen

          Medlem

          Jeg hedder Rasmus, og jeg er 20 år gammel. Jeg er blevet valgt ind i elevforeningens bestyrelse ved elevstævnet i 2017. Jeg gik på Vesterbølle Efterskole i året 14/15. Jeg bor i Aars sammen med min familie, bestående af min far, mor og lillebror, dog er min lillebror netop sendt af sted på verdens bedste efterskole, VE.

          Til dagligt går jeg i 3.g på Vesthimmerlands Gymnasium og HF, på linjen Krop og Sundhed hvor jeg er så heldig at rende ind i efterskolevenner i ny og næ. I min fritid går jeg meget op i sport, hvor der især bliver brugt tid på volleyball, golf og løbeture. Derudover ses jeg ofte med efterskolevenner i KFUM og KFUK klubben i Ll. Binderup og til alt muligt andet spas med venner og familie.

          Efter mit efterskoleophold har jeg med stor glæde deltaget i arrangementerne for tidligere elever på efterskolen. Dette har været med til af knytte mange venskaber på tværs af årgange, som jeg sætter stor pris på. Derfor er jeg meget glad for at kunne være med til at sørge for, at der også er arrangementer, hvor fremtidige elevhold forhå-
          bentlig vil få samme venskaber med ældre elever, som jeg har fået.

            Sarah Houe

            Medlem

            Mit navn er Sarah Houe, og jeg er valgt ind i Elevforeningens bestyrelse som repræsentant efter generalforsamlingen 2017.

            Efter to fantastiske år på Vesterbølle Efterskole i 14/15 og 15/16, er jeg flyttet tilbage til Ikast, hvor jeg nu er i gang med 2.g på Ikast-Brande Gymnasium.

            I min fritid dyrker jeg meget sport og spiller musik! Jeg finder tid til både fodbold, musik og KFUM og

            KFUK i mit til tider travle gymnasieliv, men mindst lige så vigtigt er det at finde tid til mine efterskolekammerater.

            Vesterbølle Efterskole er noget helt specielt. Jeg er evigt taknemmelig over at have oplevet de to bedste år i mit liv, og

            jeg glæder mig til fortsat at have en masse med skolen at gøre gennem Elevforeningen.

             Kristina Nørgaard Schou Pedersen

             Suppleant

             Mit navn er Kristina, og jeg er 19 år gammel. Jeg gik på Vesterbølle Efterskole i 14/15 og blev valgt ind som suppleant i elevforeningen ved elevstævnet den 20. maj. Jeg bor lidt uden for Farsø, og til dagligt går jeg i 3.g på Vesthim-
             merlands Gymnasium i Aars. Når jeg har fri fra skole, afleveringer og lektier, arbejder jeg i Rema 1000 og så nyder jeg at bruge mine aftener i Aars IMU og i KFUM og KFUK i Kgs. Thisted sammen med en del andre tidligere ”Bøller”.

             Vesterbølle Efterskole er et sted, jeg altid tænker tilbage på med et smil på læben. Jeg har virkelig nydt at tilbringe
             et helt år på skolen og sidenhen at vende tilbage til diverse arrangementer. Som del af bestyrelsen for elevforeningen ser jeg frem til at være en del af disse arrangementer, så der også fremover vil være mulighed for at mødes på tværs af årgange i nye og gam-
             le venskaber og hygge os sammen i den særlige atmosfære, der er over Vesterbølle Efterskole.

              Katrine Bach

              Suppleant

              Mit navn er Katrine Bach, jeg er 17 år gammel og gik på Vesterbølle Efterskole i årene 15/17. Nu, efter to helt fantastiske år, har jeg stadig ikke fået nok af efterskole og stillede derfor op og var så heldig at blive valgt ind i elevforeningens bestyrelse af elevholdet 16/17. Derhjemme er jeg lige startet i 2.g på Viborg Katedralskole. Jeg bruger det meste af min tid på franske gloser, matematiske termer og andre lektier. Men udover skole, tilbringer jeg en masse tid i en svømmehal, på en fodboldbane, ved min hest og bag mit klaver. Udover alle aktiviteterne udnytter jeg hver en lille pause i hverdagen til
              at skrive med efterskolevennerne.

              Ud i fremtiden håber jeg på at holde kontakten til det kendte i Vesterbølle, derfor glæder jeg mig til at møde op til de forskellige arrangementer med elevforeningen og bidrage med lidt af hvert.